Pressen gik for langt i kritik af Sundhed og Omsorg

Sundhed og Omsorg har netop fået medhold i Pressenævnet i en sag, hvor Lokalavisen i februar skrev, at hjemmeplejen begik flere og flere fejl.

– V har i ledetrådene netop tilføjet en frase, der hedder pral med dit job. Det er svært at prale med sit job, når medier bringer urigtige oplysninger om ens arbejdsplads. Derfor var det vigtigt for Sundhed og Omsorg at reagere, da Lokalavisen urigtigt kritiserede hjemmeplejen for at begå en masse fejl. Derfor glæder det mig også, at Lokalavisen skal bringe en beklagelse og berigtigelse i deres avis, siger Thune Korsager, vicedirektør.

– Det er på høje tide, at vi siger stop, når medier og omverden taler vores område ned. Vi har masser at være stolte af, når vi går på arbejde. Selvfølgelig kan vi begå fejl, men vi har al mulig grund til at prale med vores job, siger Thune Korsager.