Sådan får du nyheder fra klyngerne

I dag går ni klynger i luften med nyhedsgrupper på AarhusIntra. Vil du gerne følge med i nyheder og meddelelser fra en klynge, kan du melde dig ind i gruppen, hvorefter nyhederne vil dukke op i din AarhusIntra-nyhedsstrøm.

Sådan får du nyheder fra klyngerne på dit intranet
Tryk på linket til en eller flere af de klynger, du ønsker at modtage nyheder fra. Tryk derefter på ”Bliv medlem” i øverste højre hjørne for fremover at modtage nyheder fra klyngen:

Klyngernes nyhedsgrupper er del af en strategi om at bruge AarhusIntra mere til den interne nyhedsformidling i Sundhed og Omsorg. Når der kommer nye nyhedsgrupper på intranettet, bliver de annonceret i Det Faglige Hjørne.

Har du spørgsmål til klyngernes nyhedsgrupper?
Kontakt Anne Lange Østergaard eller Anders Gejl fra Kommunikation og Analyse.