God mail-kultur skal blive endnu bedre

Vi er ret gode i Sundhed og Omsorg til kun at maile til hinanden inden for almindelig arbejdstid og til ikke at overfylde hinandens indbakker med unødvendige mails om alting. Det skal vi holde fast i, og vi skal også have fokus på hvornår mail er den rigtige kanal at bruge – både i ledelse og mellem kolleger. Er telefonen, AarhusIntra eller morgenmødet bedre til lige netop dét emne? Og hvordan ser en god og effektiv mail egentlig ud? Skal vi have computeren til at sige pling og mobilen vibrere hver gang, der tikker en mail ind – eller er det bedre at tjekke mails to gange dagligt? Og hvad forventer chefen egentligt?

Det er spørgsmål, vi skal kende svaret på, og derfor går vi i gang med at se på vores egen mail-kultur. Vi begynder med forvaltningen, hvor lederne får et diskussionsoplæg fra Kommunikation og alle medarbejdere bliver inviteret til fyraftensmøde om den gode mail i løbet af foråret.