GDPR: Ret din mailsignatur

Hvis du sender mails til eksterne modtagere, skal du for at leve op til persondataloven have et link til en oplysningstekst på aarhus.dk, så modtageren kan læse, hvordan vi håndterer persondata. Derfor skal alle medarbejdere, der sender eksterne mails, have denne korte tekst i deres mailsignatur: 

Aarhus Kommune registrerer og bruger de personoplysninger, du indsender til os. Læs mere om kommunens behandling af dine personoplysninger. 

Hvis du sender mails fra forskellige enheder, for eksempel fra både en bærbar pc og telefon, skal du tilføje teksten i mailsignaturen på begge enheder. 

Som leder skal du:

  • Sikre dig, at de af dine medarbejdere, der sender eksterne mails, har teksten med link i deres mailsignaturer. Hvis I bruger en anden tekst, skal I ændre den til teksten ovenfor.Har du spørgsmål, kan du kontakte Pia Schmidt Binderup

Læs mere og se vejledning i, hvordan du tilføjer teksten til din mailsignatur