Har du en ung kollega, der fortjener at blive fejret?

Igen i år hylder FOA Ungdom og PenSam unge talenter under 36 år, som har viet deres liv til at hjælpe andre. Det gør de med kampagnen ‘Velfærdens Talent 100’, hvor du som leder eller kollega kan nominere en ung kollega, som gør en forskel for andre.

De 100 udvalgte bliver fejret på Christiansborg 30. april. Du har indtil 29. februar til at nominere en eller flere kolleger.

Læs mere og nominér en kollega

I Sundhed og Omsorg vil vi også gerne fejre de kolleger, der bliver nomineret – uanset om kollegaerne bliver udvalgt til ‘Velfærdens Talent 100’ eller ej. Derfor inviterer vi jer, der nominerer en kollega, til også at dele jeres nomiering af en kollega med os på kommunikation@mso.aarhus.dk, så deler vi de gode historier med resten af Sundhed og Omsorg.

Husker du Machaal, som blev nomineret sidste år?