Mini-udskydelse af Cura

march 27 golden sign on silver

Go-live er flyttet to uger til den 27. marts

Chefteamet har efter indstilling fra Cura-styregruppen besluttet at udskyde Go-live med to uger.
Årsagen til udskydelsen er, at Cura projektet er udfordret på implementeringsplanerne, da Systematic har skubbet mere funktionalitet i Cura til sen færdiggørelse. At flytte go-live datoen til mandag den 27. marts giver mere tid til test og konfiguration af journalen og færdiggørelse af det dertilhørende læringsmateriale.

En udskydelse på en kortere tidsperiode vil ikke have tilstrækkelig effekt. En udskydelse af mere end to ugers varighed vil ganske enkelt ikke kunne lade sig gøre i forhold til kontrakten med Systematic.

Kursusplanen er opdateret

Den ny go-live dato betyder, at nogle kurser er flyttet. Den nye kursusplan blev sendt ud til tovholderne i tirsdags og fremgår også på Kursusportalen.

For yderligere information Kontakt Digitaliseringschef Poul Martin Christensen, E poc@aarhus.dk, M 5118 6460