Flere oplevelser til alle

Chefteamet besluttede i sidste uge at oplevelsesklyngen – bestående af 7 lokale og 5 flyvende oplevelsesmedarbejdere – fortsætter med samme bemanding frem til udgangen af 2018.

Rådmand Jette Skive siger: ”Oplevelsesmedarbejderne gør en kæmpe indsats ude på plejehjemmene med at skabe gode oplevelser for og sammen med beboerne. Samtidig støtter de forstanderne med planlægning af kommende aktiviteter og samarbejdet med lokalområdet og rådene. Jeg glæder mig over, at dette frugtbare samarbejde kan fortsætte, indtil videre til og med 2018”.  

Det kan du gøre som leder:

  • Invitér din lokale oplevelsesmedarbejder på kaffe og få en snak om hvordan I kan få mest ud af hinanden – fx med udgangspunkt i jeres værdigrundlag for plejehjemmet, jeres ønsker om at involvere lokalområdet mere, at skabe flere oplevelser i det daglige, at få mere udeliv eller noget helt andet.
  • Kontakt de flyvende oplevelsesmedarbejdere – og få besøg af klovnen ”Krusemynthe”, skuespiller Marlena Porat, kokken Jakob Guldhammer eller Mette fra Plant Liv.  

Du kan læse mere om oplevelsesklyngen her

Eller tage kontakt til:

Morten Lind Pedersen, klyngekonsulent – molp@aarhus.dk; 41 85 56 00.

Lene Offersen, områdechef Viby-Højbjerg – leoff@aarhus.dk; 29 27 95 01.