Cura: Tak til alle for et stort stykke arbejde

Først og fremmest skal der lyde en stor tak til alle for et godt stykke arbejde med at være klar til go-live med Cura i mandags. Op mod 7.000 medarbejdere og ledere har, med projektteam, implementeringsagenter og tovholdere i spidsen, i månedsvis forberedt sig på at rulle Cura ud til glæde for borgere og medarbejdere.    

“Interessen og arbejdet med at blive klar til go-live er mildest talt imponerende. Jeg ved dhefteamet er glade og stolte af, at hele Sundhed og Omsorg er så engagerede og støtter 100% op om Cura,” siger Poul Martin Christensen, digitaliseringschef og fortsætter: “Derfor er vi også utrolig ærgerlige over, at vi i mandags ikke trygt kunne go-live med løsningen. Men der var simpelthen ikke nok styr på overførsel af data fra det gamle og ind i det nye system til, at vi med sikkerhed kunne sørge for, at alle borgere ville få den hjælp de har brug for.”   

Stor forståelse for beslutning

Beslutningen om ikke at go-live blev vendt med chefteamet og rådmanden, som havde stor forståelse for beslutningen. Der er stor respekt og beundring for det enorme arbejde og den energi, alle har lagt i opgaven, og den svære beslutning det er at trække i håndbremsen, når hele organisationen står klar. Hos chefteam og direktioner er der massiv opbakning til at udskyde go-live.  

En ny Cura go-live-dato er stadig ukendt

Vi er fortsat i dialog med leverandøren omkring en ny go-live-dato. Vi melder en ny dato ud, så snart den er lagt fast.   

Når en ny dato er på plads, følger et konkret planlægningsarbejde, så vi bedst muligt udnytter den ekstra tid til at klæde alle medarbejdere endnu bedre på til at tage den nye journal i brug.  

Chefteamet og rådmanden vil gerne takke alle for en enestående indstilling og for et højt, højt fagligt niveau. Ingen er et øjeblik i tvivl om, at det endelige resultat bliver godt.    

 

For yderligere information, kontakt:

Digitaliseringschef Poul Martin Christensen, E poc@aarhus.dk, M 5118 6460