Er du blevet budt velkommen ombord?

Chefteamet har besluttet at intensivere indsatsen for, at alle nye medarbejdere gennemfører det obligatoriske e-læringskursus Velkommen ombord.  

Link til Velkommen ombord har længe været en fast del af alle jobopslag, indkaldelse til jobsamtale og i velkomstmailen i Dynamictemplate. Ordlyden i alle tre dele er nu blevet skærpet til et krav om, at ansøgere/nye medarbejdere gennemfører kurset i forbindelse med ansøgning eller jobstart. Da vi ved, at der er mange måder at komme ind i organisationen på, og at ikke alle nye medarbejdere derfor støder på disse links, vil nye medarbejdere fremover også modtage information om kurset i deres velkomst-kuvert (den med ledetrådene), som bliver udleveret på de lokale introdage.

Som leder skal du…

kende indholdet af Velkommen ombord og kunne svare på eventuelle spørgsmål fra nye medarbejdere i relation til indholdet. Hvis du ikke allerede selv har gennemført kurset, er det vigtigt, at du afsætter en halv time til at gøre det. Du finder kurset på forsiden af Kursusportalen.

OBS til dig og dit administrative personale:

Husk at bruge den fælles velkomstmail udviklet specifikt til hvert enkelt område, når I ansætter nye medarbejdere. Mailen er super let at bruge – se evt. den korte instruks ‘Sådan sender du en Velkommen ombord-mail’

 

Har du spørgsmål, så kontakt:

Rikke Steen Andersen (HR), Sahar Akbari (Digitalisering) eller Pernille Bonne (Kommunikation)