Nyt arbejdstøj: Nu skal medarbejderne vælge tøj og have taget mål

MSO har haft fælles beklædningsløsning i udbud for at kunne leve op til Sundhedsstyrelsens vejledning om arbejdsbeklædning. En arbejdsgruppe bestående af repræsentanter fra forskellige faggrupper i MSO har været med til at vælge Berendsen som leverandør, da Berendsen har givet det bedste bud på kvalitet og service. I samarbejde med Berendsen skal vi arbejde for, at medarbejderne kan iklæde sig det nye tøj i foråret-sommeren 2018.

Medarbejderne får taget mål til det nye tøj i juni og august måned 2017. Det er vigtigt, at direktioner og ledere prioriterer den opgave for at sikre, at medarbejderne kommer til opmåling og får valgt deres beklædning.

Opmålingen er planlagt til juni og august måned 2017, og det er naturligvis uheldigt i forhold til den udskudte CURA Go-live, men for hver medarbejder tager opmålingen kun 15 minutter plus evt. transporttid.

Som leder skal du: Sikre, at dine medarbejdere får tilmeldt sig opmålingen og møder op på de dage, som er aftalt med de enkelte områder.

Med venlig hilsen
Kirstine Markvorsen, Forvaltningschef